2016. június 30., csütörtök

Gégediéta


Soha ne eddzetek akkor, ha légkondi közelében vagytok. (Nem ilyen lanyhatag edzésre gondoltam, hanem olyan valóban testformáló és testépítő órára, amely során a beleteket is kiizzadjátok magadból.)

És hogy miért is ne tegyetek ekkora ostobaságot? Mert a kínlódás közben a verejtékben úszó bőrödet érő, illetve az inhalálás közben a torkodat hűsítő mesterséges hideg megfoszt a hangszálaid működőképességétől. Nem a legjobb dolog, főleg, ha olyan a hangod, mint egy kisállaté, aki éppen a döglődés folyamatának leggyötrőbb minutumait éli át.

Elég volt megszólalnom, hogy apu nagy lendületet véve elrángassa a lusta seggem a dokihoz, akinek elég volt csak egy kicsit beletekintenie az állkapocsroppanásig kitátott számba, hogy azonnal elküldjön gégediétázni. Én nem lelem örömömet ebben, de körülöttem mindenki élvezi. Szándékosan kérdezgetnek, és mivel a diétám miatt nem szólalhatok meg, csak ügyetlenül mutogatok. (Már ráuntam, így ha valaki feltesz SZÁNDÉKOSAN egy idióta kérdést, csak egyetlen ujjamat mozdítom meg.)

Mi is ez a gégediéta? Én is ugyanolyan értetlenül néztem, mint ti, mikor megláttátok ezt a szót (akinek nem inge…). Kiderült, hogy ez annyit jelent: tilos beszélni, sőt, suttogni is. Nagyon nehéz kibírni, szóval csak ésszel azokkal a súlyzókkal és a légkondival!

Nem tudom, hogy az orvos csak ijesztgetés gyanánt mondta-e, de figyelmeztetett, hogy jobban járok, ha betartom, mert olyan csúnyácskák a hangszálaim, hogy ha erőltetem őket, maradandó károkat okozhatok. (Asszem pillanatragasztóval kell összeragasztanom az alsó és felső ajkamat.......)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése