2016. július 21., csütörtök

Kihívás - Meghívás a Pokolból

Sokat agyaltam azon, mit hozhatnék össze ehhez a címhez, de csak sikerült.
Apropó, előszedtem egy régebbi sztorivázlatomat, hogy kipofozzam egy kicsikét, és nagyon tetszik. Tudom, hogy A férfi, aki a kárpitomra vérzett-tel kellene foglalkoznom, de ahh, ez még sokkal részletesebben ki van dolgozva, és szeretnék szerelmi szálat is csempészni bele. A szerelemre sokan harapnak, nem?


Kopogtak. Cherylnek esze ágában sem volt leszállni az asztal tetejéről, inkább ismét teletöltötte a poharát az átlátszó löttyel. Hanry szemét forgatva feltápászkodott, és félig kigombolt ingjét igazgatva az ajtóhoz tipegett, hogy kinyissa. A szélesen mosolygó, belőtt frizurájú, csinos öltözetű, de betegesen sovány recepciós volt az.

– Ezt önnek küldték, uram – nyújtott át egy hófehér borítékot, pillát olyan sebesen rebegtetve, hogy az asztal tetejéről leselkedő Cheryl kis híján leszédült a földre.

– Köszönöm – villantotta a recepciós hölgyre tömény, mézédes mosolyát Hanry, majd egy rövid búcsúzás után betette maga után az ajtót, és visszaindult a kávézóasztalhoz.

– Hűha… naaagyon dögös a csaj. Fogadok, ha elfenekelnéd, eltörne a farcsontjaa – motyogta Cheryl, szavai szinte egymásba olvadtak. Hasra vágta magát az étkezőasztalon, és heves szempillarebegtetésbe kezdett. Hanry egy mély sóhajt hallatva kikapta a nő kezéből a poharat. – Hé!
– Hagyhatnál nekem is valamit.

Cheryl morcosan ráncolta a szemöldökét.

– Ha elfogy, majd hozatunk fel. Ez itt Veeegas… a WC-t is piával öblíted. – Jót kuncogott saját viccén. Hanry ismét a szemét forgatta. Letette az elkobzott poharat a kávézóasztalra maga mellé, majd helyet foglalva a kapott borítékra összpontosította a figyelmét.

Cheryl eközben a lakosztály konyhájába tipegett, és ezúttal nem pohárral, hanem egy üveggel tért vissza.

– Mi az? – biccentett fejével a lap felé.

– A Pokolból küldték. Holnap este pókerparti lesz az elittel. Én is közöttük ülhetek.

– Hmm. És elmész? – Cheryl meghúzta az üveget. Hanry haragos pillantással illette.

– Mit gondolsz?

A nő arcizmai megkeményedtek; komolyan elgondolkodott azon, mit válaszoljon.

– Szerintem az elit rongyosra kopaszt. Őket senki sem veri meg. Kihívást keresnek, neked pedig van pénzed.

– De te nem a pénzem miatt vagy még mindig mellettem. – Hanry arcára mosoly ült ki, és tekintetét ismét a meghívóra szegezte. Hallott már az elitről a szálloda kaszinójában; veszélyesek. Könnyen kizsebelik azt, aki pénzes, de nem azt, aki tolvajlásból él. – Itt az ideje, hogy az Ördög visszatérjen a Pokolba.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése