2017. július 15., szombat

Szavazás


Fejezetet terveztem mára, de mivel programom akadt, sajnos nem sikerült a végére érnem a tervezett fejezet átolvasásának. A mai nap folyamán talán még befejezem, de ezt nem garantálom, szóval holnapra (vagy az is megeshet, hogy következő hét elejére) tolódik.

Bár igencsak szerény olvasótáborral rendelkezem (nem is hiszem, hogy hívhatom egyáltalán tábornak ezt a létszámot), azért a bejegyzésmegtekintés számlálója csak-csak jelez kattintásokat. A kíváncsiságom ebből kifolyólag felébredt, ezért készítettem egy egyszerű kis szavazást.

Melyik történetemet olvasod a legszívesebben (amennyiben persze olvasol egyáltalán valamit tőlem)? Nagyon kíváncsi vagyok, melyik munkámra mennyien is kíváncsiak tulajdonképpen. Igaz, elsősorban nem a közönségnek írok, de lássuk be, azért érdekel mások véleménye (nem véletlenül létezik ez a blog immár egy éve).

A szavazó meghatározatlan ideig a blogon marad, sőt, az oldalsávba is kikerül majd, úgyhogy hajrá! Jöjjenek bátran azok a kattintások, mert megesz a kíváncsiság!

(Oh, és remélem, működik egyáltalán ez a szavazó.......)

Melyik történetemet olvasod legszívesebben?

Stinger
Csillagtolvaj
Windfall pillérei
300-asok
Poll Maker

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése