2017. december 1., péntek

A kulisszák mögött IV.

Most, hogy a Windfall pillérei I. befejeződött, úgy döntöttem, ideje megosztanom veletek néhány képet. Olyan képeket, amelyek hatalmas ihletforrást jelentettek az első két kötet megírásához.


Én nem vagyok az a típus, aki a szereplőkhöz képeket válogat, hiszen úgysem fogok találni teljesen egyező alakot, ha pedig mégis, nem szeretném megszabni, hogyan képzeljétek el őket. Hiszen... az egy dolog, hogy adok valamennyi személyleírást (pl. barna haj és szem, magas homlok, stb.), de mindenkinek a képzelete másképp működik, és ezt lekorlátozni hatalmas bűn.

Most viszont mégis képeket hoztam (ejjjjjnye), de mivel ezek a képek csupán ihletforrások és nem konkrétan festik le, mi hogy néz ki a műveimben, talán nem köpöm szembe önmagamat (legalábbis annyira).

Plusz ezeket a képeket azért is tartom fontosnak megmutatni, hiszen aki olvasta már az I. pillért, találkozott egy bizonyos jelenséggel, aminek a megírása óriási feladat volt, és hiába küzdöttem vele, meglehet, hogy így sem teljesen érthető számotokra. DE ne feledjétek, hogy ezek a képek CSAK ihletforrások ehhez a jelenséghez, ergo a fejemben és a regényben egyáltalán nem így néz ki! Ezek a képek amolyan iránymutatók csupán.
És ez a kép ihlette a Xitanokat:


Plusz ez a kép erősített meg abban, hogy igen(!), kell egy fiatalabb női karakter is a csapatba:


Kategória:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése