2018. január 19., péntek

Előrejelzés: eső várható


Először is: valamilyen ismeretlen oknál fogva eltűnt a fejléckép. Ezt igyekszem majd orvosolni. Másodszor...

...egy jó ideje már nem toltam fel a képem blogspotra, de sajnos elhúzódott a vizsgaidőszak. Az időpontjaim a lehető legbalfékebb módon kerültek meghirdetésre (fele nagyon korai időpontban, fele nagyon későiben), de legalább az ünnepek alatt nem kellett a tanulás miatt görcsölnöm. Most, hogy végre (remélhetőleg) sikerült túltennem magam rajta, szeretnék ismét elmerülni az írásban és az olvasáshoz felsorakozott regényeimben (meg nem ártana lemerítenem az elemeket az xbox kontrollerében, de ez más kategória).

Jó estét kívánok, hölgyeim és uraim! Az időjárás-előrejelzés szerint az elkövetkezendő hetekben szétszóródott ötletek és mappák rendszerezésére van kilátás, nyugatról pedig heves bejegyzésvihar várható zenékkel, kulisszatitkokkal, egypercesekkel és ízelítőkkel. Fejezetekre egyelőre nem kell számítanunk. Köszönöm a figyelmet, további szép estét kívánok!

Az időjárás-jelentésem legutolsó mondata szívet fájdító, de mivel a vizsgákra való tanulás (még ha nem is mondanám annyira nagyon-nagyon veszélyesnek) sok időt és energiát igényelt a részemről, összecsapott munkát pedig nem akartam kiadni a kezeim közül, kénytelen voltam behúzni a kéziféket egy időre. Most ideje kiengedni, de mivel én mindig előredolgozok (már ami a kisregényeket, regényeket illeti), amíg a készülő történet legalább háromnegyedét meg nem írtam (a lektori munkám ebben a háromnegyedben nincs benne), nem fogok feltenni semmit.

Apropó, készülő történet. Kicsit haragszom magamra, hiszen annyi projektet sikerült felhalmoznom, amennyivel egyszerre képtelenség bírni. Ebből kifolyólag kénytelen leszek döntést hozni affelől, melyik projektemet vegyem előre. (A Szárnyakkal folyamatosan, de lassan fogok haladni, tekintve, hogy gyakorlatilag egy űrlény-nyelvet leszek kénytelen létrehozni.) És ez a döntés pokoli nehéz. (Ha! Már másodszor sikerült elkerülnöm a káromkodást! Achievement unlocked!)

A Stinger teljes váza megvan már egy ideje (ergo pontosan tudom, mi a befejezése és hogy hogyan jutunk el odáig), és bár a legapróbb részek még hiányoznak, ezek legtöbbje úgyis mindig menet közben érkezik.
A Windfall pillérei vége ugyan nincs még meg igazán, de az elmúlt egy-két hétben dolgoztam ki egy ütős konfliktusrendszert, ráadásul még mindig ennek a történetnek a karakterei állnak hozzám a legközelebb.
A Csillagtolvajhoz ugyan sosem volt kidolgozva történetív, csak egy-két ötletemet írtam meg novella formájában, mégis ezt a történetet szeretitek a legtöbben. (Wattpadon már több mint 100 vote érkezett mindössze 4 feltöltött fejezetre!)
A Tűz-sorozathoz már többször elhintettem néhány morzsát, viszont az ötlet mondhatni csak afféle fellángolás volt (Haha! Béna poén beillesztve!). DE! Továbbra is látom benne a fantáziát, igaz, sajnos még nagyon kevés anyagom van hozzá, amivel dolgozhatok.
A Sárkánylovasok című bejegyzésemben reklámoztam, hogy van egy kész vázlatom egy fanfictionhöz, a probléma csak az, hogy valamiért hatalmas kihívás elkezdeni, pedig sokat ültem már fölötte. Hiába, saját karakterekkel és világgal jobban tudok dolgozni, de ez a vázlat nagyon tetszik, és kár lenne hagyni elkallódni.

Szóval... így állok jelenleg. Úgy nagyjából. Ezen a döntésen még rágódnom kell, de előbb-utóbb majd csak lesz valami! Azért a véleményetekre kíváncsi volnék, elvégre mégiscsak ti vagytok az olvasók! Ti mit olvasnátok szívesebben és miért? Esetleg akadt bármiféle észrevételetek? Azt is nagyon szívesen várom!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése