2018. október 5., péntek

Új külső


Végre sikerült szabadidőhöz jutnom, és mivel nem tudtam, mivel töltsem el (olvasni és írni a hosszadalmas Halves-javítgatás után nem sok kedvem akadt), nekiálltam variálni a blog külsejével. Sajnos akadtak problémák, amiket ugyan hosszadalmas kódolgatás után talán sikerült volna kiküszöbölni, de rájöttem, hogy nem éri meg energiát fektetni belé, mert a végeredmény amúgy sem tetszett volna. Szóval rászántam magam, és új ingyenes sablon után kezdtem kutatni, és végül emellé tettem le a voksom. Csupán az angol szövegeket kellett átírnom magyarra, plusz lecserélni a fejlécképet, és ennyi.

Apropó, fejléckép. Bátran mertem - amolyan népszerűsítés gyanánt - feltölteni ezt a fantasztikus képet, ami a Ninja Tracks tulajdona. Nagyon sok számuk nyújtott inspirációt az íráshoz, szóval elismeréssel adózom. Arról nem is beszélve, mennyire lélegzetelállító minden egyes albumborítójuk, -illusztrációjuk.


A Halves I. lezárásával ideje belefognom valami újba. Az új alatt ezúttal (végre) nem új történetet értek, hanem folytatásokat a meglevőkhöz. Mindegyikhez van ötletem, van, amihez több, van, amihez kevesebb. Egyelőre nem tudom, melyik ötletet vegyem előre, ezért benneteket is megkérdeznélek: melyik sztorim folytatását olvasnátok leginkább? Hátha segíthettek befolyásolni a döntésben.

Közben (ahogy az előző posztban is megemlítettem) nekiállok Örkény-mintán saját egyperceseket gyártani. Hogy izgalmasabbá tegyem az írást, száz szóval fogok dolgozni, se többel, se kevesebbel. Nem lesz könnyű, de gyakorlásnak tökéletes. Ha akad egy kis szabadidőtök (nem elég ahhoz, hogy valami nagyobb lélegzetvételű dologban elmerülhessetek), csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki magatokat ti is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése