Blogregények

Kaionban meggyarapodott a nyomtalan eltűnések száma. A rendőrség és a KIB tehetetlen. - Egyik reggel két halász egy eszméletlen, lőtt sebből vérző fiatal lányra bukkan Cherton kikötőjében, akit Samuel Kincaid sebész vesz kezelésbe. Hamar kiderül, hogy nem egyszerű pácienssel van dolga: a lány ugyanis nem emlékszik semmire ébredése előttről, és talán köze lehet mindahhoz, ami a metropoliszban zajlik. Elindul, hogy kiderítse, ki az a rejtélyes idegen, aki farkasszemet néz vele a tükörből.

A híres Windfall népének két táborra szakadása mindent elsöprő háborút indított el. Mikor a harcoló nép azt hitte, helyzetük nem fordulhat rosszabbra, rejtélyes démoni lények lepték el a vidéket, kiirtva mindent és mindenkit. Ez a kegyetlen tisztogatás a mai napig tart. A romok között túlélők bujkálnak, és bár hajdan egymás ellen harcoltak, most kénytelenek összeborulni a jövőjük érdekében. Windfall megmentése azonban lehetetlennek tűnik...

A történetek legaljasabb, legérzéketlenebbnek mutatkozó főgonoszai is törődnek valakivel. Az ő törhetetlen bordacsontjaik is dobogó szívet rejtenek.
Skylar Brandt egy alig kilenc éves földi kislány, amikor elhurcolják, hogy gyerekrabszolgaként eladják az Uyrilián. Egy rejtélyes idegen azonban, akit mindenki a Tolvajok Királyaként emleget, közbeszól. Történetek arról, hogyan cseperedik egy ártatlan földi a galaxis egyik legismertebb kalózává.

Kényszer
Két tolvaj. Két rivális. Vonzódnak egymáshoz, ugyanakkor ég bennük az elfojthatatlan vágy, hogy ártsanak a másiknak. Bár elszakadhatnának egymástól, képtelenek erre. Kívánják egymást, a másik iránt táplált bizarr érzelmek, a vágy egészségtelen, mégis lételem számukra. A kapcsolatuk ellentmondások, ellentétek sorozata, és hogy a végén megmenti vagy megöli-e őket, az csakis rajtuk áll.

Gladiátor
Jaye Ward egy családi gondokkal küzdő fiatal. Benjamin Burton egy családi gondokkal küzdő nyugdíjas. Két teljesen különböző ember. Vagy annyira mégsem? Mindketten betegesen makacsak és arrogánsak... és mindketten segítségre szorulnak, noha ezt soha nem ismernék be senkinek. Eresszük össze ezt a két személyt... és meneküljünk az elszabadult pokol elől!

Novellák
Különböző novelláimat, rövidebb terjedelmű, NEM folytatásos munkáimat találhatjátok meg itt.