Blogregények

Kaionban meggyarapodott a nyomtalan eltűnések száma. A rendőrség és a KIB tehetetlen. - Egyik reggel két halász egy eszméletlen, lőtt sebből vérző fiatal lányra bukkan Cherton kikötőjében, akit Samuel Kincaid sebész vesz kezelésbe. Hamar kiderül, hogy nem egyszerű pácienssel van dolga: a lány ugyanis nem emlékszik semmire ébredése előttről, és talán köze lehet mindahhoz, ami a metropoliszban zajlik. Elindul, hogy kiderítse, ki az a rejtélyes idegen, aki farkasszemet néz vele a tükörből.

A híres Windfall népének két táborra szakadása mindent elsöprő háborút indított el. Mikor a harcoló nép azt hitte, helyzetük nem fordulhat rosszabbra, rejtélyes démoni lények lepték el a vidéket, kiirtva mindent és mindenkit. Ez a kegyetlen tisztogatás a mai napig tart. A romok között túlélők bujkálnak, és bár hajdan egymás ellen harcoltak, most kénytelenek összeborulni a jövőjük érdekében. Windfall megmentése azonban lehetetlennek tűnik...

A történetek legaljasabb, legérzéketlenebbnek mutatkozó főgonoszai is törődnek valakivel. Az ő törhetetlen bordacsontjaik is dobogó szívet rejtenek.
Skylar Brandt egy alig kilenc éves földi kislány, amikor elhurcolják, hogy gyerekrabszolgaként eladják az Uyrilián. Egy rejtélyes idegen azonban, akit mindenki a Tolvajok Királyaként emleget, közbeszól. Történetek arról, hogyan cseperedik egy ártatlan földi a galaxis egyik legismertebb kalózává.

Halves
Cade Bennett nem a tanulmányokból ismert közönséges vámpír. Ő bűnügyeket göngyölít fel és gyilkosokkal játszadozik, hogy élelemhez jusson. Az emberek iránti érdeklődése aggasztó társai számára, ám a dolgok akkor válnak csak igazán izgalmassá, mikor betoppan a rejtélyes Seda McQuail. A lány, aki megdobbantja Cade mozdulatlan szívét. És a lány, akit egy névtelen idegen arra bérelt fel, hogy végezzen a vérszívóval.

Gladiátor
Jaye Ward egy családi gondokkal küzdő fiatal. Benjamin Burton egy családi gondokkal küzdő nyugdíjas. Két teljesen különböző ember. Vagy annyira mégsem? Mindketten betegesen makacsak és arrogánsak... és mindketten segítségre szorulnak, noha ezt soha nem ismernék be senkinek. Eresszük össze ezt a két személyt... és meneküljünk az elszabadult pokol elől!

Sazerac-napló
Samantha Quill az Alvilág egyik hírhedt tolvaja. Ravasz, fürge, lekövethetetlen... és roppant meggondolatlan. Mikor úgy dönt, hogy kirabolja az Alvilág legkedveltebb koktélbárjának tulajdonosát, természetesen nyakon csípik, és arra kárhoztatják, hogy tartozását koktélkeverésben rója le. Életében először talán tényleg át kellett volna gondolnia, mire vetemedik.

Novellák
Különböző novelláimat, rövidebb terjedelmű, NEM folytatásos munkáimat találhatjátok meg itt.