Kritikák

A blogról írt kritikák:

"A történet rejtélyes, fogalma sincs az embernek, hogy mi következik, csak a sötétben tapogatózik, egészen addig, míg egy-egy részletre fény derül, és akkor megvilágosodik."

"Már az első sorokkal megragadod az olvasó figyelmét, és nem is ereszted egészen a történet végéig. A történet tele van csavarokkal, váratlan fordulatokkal, viszont nem esel túlzásba, és nem sieted el a dolgokat, inkább hagyod kibontakozni a cselekményt."

"Az amnézia egy gyakori elem a történetírás során, de általában csak felszínes tudással rendelkeznek az írók, és pár részen belül varázslatos módon visszatérnek az emlékek. Nálad viszont látszott, hogy alaposan utánajártál a témának, semmit sem hanyagoltál el, és az olvasóknak is tanítottál egy keveset."

"A másik, ami nekem ebben az egész történetben a legjobban tetszett az Stinger és Kincaid karaktere/viszonya. Annyi helyen elcsúszhatott volna ez, annyi rémesen rossz "badass" tinilányt hordott már a blogvilág a hátán, és én annyira féltem – de egyszerűen olyan jó arányérzékkel, pszichológiával, ízléssel találtad el Stingert, hogy le a kalappal."

"Nagyon tetszett, hogy a prológusnak van egy alternatívája, mert érdekes a halászok szemszöge is. Ha már itt tartunk; a prológus és az epilógus mind egy-egy jelenet a Játékmestereknél -azt hiszem, ők azok-, amik csak még inkább felspannolják az embert és tudni akarja, mi ez az egész."

"A fülszöveg elolvasása után azt gondoltam: fantasy, tele kitalált helyekkel, lényekkel, sok-sok harccal. Ez mind jól hangzik, de a legjobbaknak is nehéz mindezt úgy megvalósítani, hogy az apró részletek is megelevenedjenek az olvasó szeme előtt. Neked sikerült, nem is akárhogyan: hihetetlenül életszerűen mutattál be mindent, ebből is látszik, hogy pontosan, precízen kigondoltad a történeted valamennyi részletét..."